OM OS

vi udvikler produkter og brands der er værd at elske

DB+

vi vil gøre en forskel

Hos NIMO Company lægger vi vægt på indsigt, bæredygtighed, kreativitet, kvalitet og håndværk, når vi udvikler nye produkter og brands – kort sagt – de skal være værd at elske.

Vi startede tilbage i 2008 og står i dag som en stærk og velkonsolideret virksomhed på nonfood markedet. Vi er en handelsvirksomhed der importerer nonfood varer fra hele Østen samt Europa. Fødderne er godt plantet i den jyske muld, og som ægte jyder går vi aldrig af vejen for en god handel eller to. Vores kunder spænder vidt og vi leverer bl.a. til de førende supermarkedskæder i Danmark, Norden samt Tyskland..

NIMO Company består af et stærkt team af eksperter indenfor hvert deres område, et team som er nøje sammensat og råder over mange års erfaring indenfor området. Nogle vil måske sige at vi er nørder, vi kalder det blot passioneret ekspertise.

Vores samarbejdspartnere er ligeledes nøje udvalgt, med fokus på kvalitet, leveringssikkerhed og tillid. Vejen går altid direkte til producenten uden ekstra led, det er din sikkerhed for de helt rigtige priser og kvalitet. 

+100 års

 

erfaring

Med en bred og årelang erfaring indenfor produktudvikling er vi et solidt match når du søger efter en samarbejdspartner til at løfte dine opgaver. Vi har 100% fokus på idé og kvalitet når vi udvikler løsninger til vores kunder. Vores tekniske kunnen matcher vores evne til at levere.

Produktudvikling

fra idé til færdigt produkt

Styr på processerne

vi samarbejder med de bedste

Lad os arbejde sammen
om at bygge noget stort!

Bliv en af vores samarbejdspartnere og lad os udvikle de fede produkter, der skaber værdi for jer og jeres kunder.