VI TÆNKER

bæredygtighed og miljø spiller en central rolle

DB+

vi vil gøre en forskel

Hos Nimo Company lægger vi vægt på indsigt, bæredygtighed, kreativitet, kvalitet og håndværk, når vi udvikler nye produkter og brands – kort sagt – de skal være værd at elske. Vi er meget bevidste om vores ansvar når vi får produceret og distribueret vores produkter.

Alle vores produkter kommer igennem vores eget udviklede KIG-koncept (Keep it Green), hvor vi tager en proaktiv tilgang til miljømæssige, økonomiske og sociale udfordringer. Dette gælder alt lige fra produktionen, emballagen til optimeringer af det enkelte produkt. Eks. arbejder vi hårdt på at få udfaset evt. skadelige tilsætningsstoffer i vores tuscher og skriveprodukter – både for dig og miljøet. 

Vi er stor fortaler for bæredygtighed samt at vores produkter har en lang livscyklus og ikke bliver en del af køb og smid væk kulturen. Hos os er bæredygtighed ikke bare noget man snakker om, det er noget vi efterlever – og det starter helt nede hos den enkelte medarbejder.

Det er ikke kun miljøet der er vigtigt for os, vi er desuden medlem af Amfori BSCI (Business Social Compliance Initiative) – der arbejder for ordentlige arbejdsvilkår for de ansatte hos vores leverandører. 

Bureau Veritas er en stærk samarbejdspartner, som sammen med os gennemgår og verificerer at alle vores produkter som min. lever op til gældende DK/EU standarder inden de produceres til vores kunder. 

 

fælles

løser vi det

Alle snakker om bæredygtighed og miljø – vi gør også noget ved det. Bevares vi er ikke perfekte, men det er et fundamentalt keypoint når vi tænker og udvikler nye produkter. Selvfølgelig kan vi ikke redde kloden alene, men vi er overbeviste om, at går vi forud med det gode eksempel, så følger andre efter.

Produktudvikling

fra idé til færdigt produkt

Styr på processerne

vi samarbejder med de bedste

Lad os arbejde sammen
om at bygge noget stort!

Bliv en af vores samarbejdspartnere og lad os udvikle de fede produkter, der skaber værdi for jer og jeres kunder.