HANDEL

import – trading – udvikling

DB+

handelsvirksomhed med visioner

Jysk købmandsskab med værdier og visioner. NIMO Company er en handelsvirksomhed som ikke altid går efter den nemme løsning, men den som giver værdi på sigt. Vi har stor fokus på at finde, udvikle, designe og producere unikke varer. Vi vil skille os ud i mængden, udvikle de fede koncepter og være iblandt de dygtigste i branchen.

Vi producerer og importerer rigtig mange varer fra Østen, men har ligeledes et bredt handelsnetværk i hele Europa. Det betyder at vi ofte også kan tilbyde større partier af mærkevarer.

 

Selvom vi “kun” har eksisteret siden 2008, har vi sammenlagt langt over 100 års erfaring med indkøb, salg og design. Vores kunder spænder vidt og går fra de helt store detailkæder ned til den mindre webshop. Vi vil altid gerne handle med dem hvor vi kan gøre en forskel og hvor ordret samarbejde betyder mere end bare at sælge og købe.

Vi lægger stor vægt på at vores produkter bliver produceret hos producenter med ordentlige arbejdsforhold og som tager ansvar for en mere miljørigtig retning i produktionen. Yderligere har vi stor fokus på at vores vare er testet samt mærket korrekt så vi altid som min. overholder lovgivningen, regulativer samt evt. forordninger.

ansvar

lighed i fokus

Vi er medlem af BSCI (Business Social Compliance Initiative) da vi ønsker at udvise social ansvarlighed og at vi arbejder med ansvarlig leverandørstyring. Alle vores produkter er yderligere testet i samarbejde med Bureau Veritas, så vi kan stå 100% inde for dem.

agenturer og brands

KODAK

officiel distributør af KODAK i Danmark

WOODS OF COPENHAGEN

dansk design – handmade in Europe // en ny familie i træ

GIRAFGIRAF

anderledes og sjove DIY artikler

Lad os arbejde sammen
om at bygge noget stort!

Bliv en af vores samarbejdspartnere og lad os udvikle de fede produkter, der skaber værdi for jer og jeres kunder.